Inspiratie en kennis

Delen van KENNIS EN ERVARING

Onze medewerkers leren op veel manieren. Het meest voor de handliggend is via opleiding en training. Maar juist ook door gewoon dingen te doen, dingen uit te zoeken en zoeken naar informatie over daar waar ze meer kennis over nodig hebben. Deze nieuw gevonden kennis delen wij graag door aan elkaar te presenteren, interne R&D dagen te organiseren en te delen in onze blogs.

Door het delen van onze kennis en ervaring leren we allemaal elke dag een beetje bij. Wil je weten wat onze medewerkers te vertellen hebben? Lees nu onze blogs en nieuwsberichten

Onze ontwikkelaars vliegen soms de hele wereld over. Zowel om nieuwe inzichten op te doen als het delen van kennis. Bekijk de agenda welke evenementen door ons bezocht worden.

rsz_604340604

JOUW KENNIS DELEN?

Ben jij net als wij ook een enthousiasteling en vindt je het leuk om gave dingen maken? Zie jij jezelf al helemaal samenwerken met ons enthousiaste team? Lees meer over de mogelijkheden bij Suneco.

Meer over WERKEN BIJ SUNECO

Een custom Interactieve ImageView maken voor Xamarin.Forms

In een tutorial wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een interactieve ImageView in Xamarin maakt om een afbeelding te kunnen zoomen en slepen.

Herontwikkel een native app met Xamarin

Deze serie van blogs geeft je inzicht in wat ervoor nodig is om je app te (her)ontwikkelen op basis van het Xamarin development platform.

STAGELOPEN BIJ SUNECO?

Moet jij binnenkort een stage lopen of afstuderen? Wij hebben een aantal interessante opdrachten voor MBO of HBO studenten. Heb jij zelf een heel goed idee? Laat het ons weten!

Alles over jouw stage
Duo-4
Jasper_b

"Suneco heeft mij de kans geboden om mij van (ex)-militair naar developer om te scholen"

Jasper Ikink Benieuwd naar ons team?