Leuke dingen doen we samen!

Personeelsvereniging

Hoe leer je je collega’s beter kennen dan buiten werktijd? Door natuurlijk samen leuke activiteiten te doen! Soms op kantoor, maar veelal op een andere locatie. De personeelsvereniging organiseert/regisseert deze activiteiten voor haar leden.

Activiteiten van de personeelsvereniging

De personeelsvereniging organiseert activiteiten voor alle leden met als doel om voor alle leden geschikte activiteiten aan te bieden. Alle leden hebben hier ook invloed op, doordat er activiteiten aangedragen kunnen worden.

Door het jaar heen zijn er ongeveer 6 kleinere activiteiten, zoals bowlen, poolen, een pub-quiz of een workshop schilderen. Volledig afhankelijk van de wensen van de leden. Daarnaast zijn er jaarlijkse activiteiten, zoals een barbecue, paasontbijt en sinterklaasfeest.

Naast de bovenstaand genoemde activiteiten organiseren wij één of twee grotere activiteiten. Deze staan in het teken van een teambuilding dag of feestavond, al dan niet met een overnachting.

Partners van leden zijn bij enkele activiteiten ook van harte welkom. Erg gezellig natuurlijk.

Naast het organiseren van activiteiten heeft de personeelsvereniging ook een faciliteerde rol. In de gezamenlijke ruimte van het bedrijf staat de voetbaltafel die is aangeboden door de PV en kan er gebruik gemaakt worden van audio apparatuur. Hiervan kan gebruik gemaakt worden tijdens een filmavond of het spelen van een FIFA toernooi bijvoorbeeld.