Dit is Suneco

Wij zijn software ontwikkelaars die van alles maken, van mobiele app, naar website tot compleet portaal, maar ook niet online applicaties worden gemaakt door ons. Met onze passie voor ontwikkelen, worden we enthousiast om gave dingen te maken.

Software ontwikkelen doen we samen!

Wij werken in gezellige teams samen aan geweldige opdrachten. Zoals de gave website van Heineken of een mobiele app voor onze klant Innofeet. Onze producten worden altijd met .Net oplossingen gerealiseerd. Voor verschillende websites maken we gebruik van de CMS systemen Umbraco, Sitefinity en Sitecore of we maken het helemaal zelf in MVC. Mobiele apps bouwen we met Xamarin, wat super handig is, want hiermee maak je de app in één keer voor verschillende platformen.

Erkend leerbedrijf

Leren en ontwikkelen vinden wij belangrijk. Daarom zijn wij erin gespecialiseerd om stagiaires te begeleiden tijdens hun stage of afstuderen. Doe jij een MBO of HBO ICT opleiding en zoek je een stage? Bekijk eens onze stageopdrachten of neem contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden. Wil je graag het vak van ontwikkelaar leren en Microsoft certificaten halen? Misschien is dan ons gave Traineeship traject helemaal jouw ding!