Studieplan bij Suneco

Als je bij ons in dienst bent zijn er veel mogelijkheden voor doorstuderen en verdere persoonlijke ontwikkeling. We stellen samen met jou een persoonlijk opleidingsplan op. Jouw leertraject zal aansluiten op jou als persoon en op je werkzaamheden. Natuurlijk moet het voor ons ook een meerwaarde bieden. Leertrajecten waar je aan kunt denken zijn:

Deeltijd HBO

Wij hebben samenwerkingen met verschillende hogescholen, zoals Hogeschool Windesheim en de hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Je kan bijvoorbeeld denken aan HBO-ICT of een studie richting UX-Design. (Later verwijzen naar pagina, samenwerkende scholen)

Cursussen/trainingen

Misschien past een cursus meer bij jou. Bij Suneco zijn al verschillende medewerkers een cursus gestart, zoals een cursus voor Data Protection Officer (GDPR) of Online Marketing.

Certificeringen

Wij willen graag dat al onze ontwikkelaars gecertificeerd zijn in het pakket waar ze mee werken. Daarom bieden wij trajecten aan voor onder andere Microsoft, Sitecore, Sitefinity en Umbraco certificeringen.

Martijn

"Ruimte hebben om je grenzen te verleggen en nieuwe dingen uit te proberen. Ik streef ernaar deze vonk over te brengen in mijn team"

Martijn Klaassen - manager software development

Leertrajecten bij Suneco

Wij vinden blijven ontwikkelen belangrijk. In projecten willen we altijd gebruik maken van de nieuwste technieken en kwaliteit leveren bij onze klanten. Daarom willen wij dat al onze medewerkers gecertificeerd zijn in het product waar ze mee werken. Omdat niet iedereen hetzelfde is en dezelfde achtergrond heeft, maken wij een leerplan die volledig aansluit op jouw persoonlijke situatie

Jan-4

DE LEER-ERVARING VAN JAN

Benieuwd naar het leertraject van onze collega Jan?

Ontdek het leertraject